Luxe safari tenten

Kom genieten van onze luxe ingerichte safari tenten

OMSCHRIJVING

Achter de boerderij in het veld wordt druk gebouwd aan een kleinschalige boerderijcamping met vier luxe safari tenten met een speeltoestel voor kinderen. Wij hopen in het begin van de zomer klaar te zijn om onze gasten te ontvangen.

De tenten zijn compleet ingericht en hebben een gezellig en warm interieur.
De steigerhouten keuken heeft een 4-pits gaskookplaat, koelkast en vriezer. Het inventaris is ook compleet… je hoeft dus niks mee te nemen.
Aan de grote eettafel kunnen jullie heerlijk eten of een spelletje doen en bij mooi weer kunnen jullie in de loungehoek op de veranda heerlijk relaxen en of eten aan de picknicktafel.

SPECS

  • compleet ingerichte keuken
  • 5 slaapplaatsen
  • eigen douche en toilet
  • totale afmeting: 50 m²
  • binnentent dimensies: 5 x 7 m
  • veranda 15 m²

LUXE INRICHTING

In deze 5-persoons luxe ingerichte safari tent zijn de bedden netjes opgemaakt. Ook beschikken jullie over een eigen douche en toilet.

Nog geen authentieke foto’s

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn we nog druk bezig met de bouw van onze boerderijcamping en onze luxe tenten zijn nog niet helemaal gereed.
Daarom hebben we de afbeeldingen van de fabrikant van de tenten (luxetenten.com) gebruikt, om jou toch een goed beeld te geven van de kwaliteit van de tenten. Zodra de tenten klaar zijn laten we deze graag met trots op onze website zien.

Wil je weten wanneer onze boerderijcamping klaar is? Stuur ons een mailtje en wij houden je op de hoogte.